Category Archives: Smeštaj

Etno kuće

U sklopu etno-sela možete se smestiti u nekoj od seoskih kuća u etno-stilu koje zaljubljenicima u odmor osmišljen u komfornom ambijentu, nude smještaj sa đakuzijima i saunom kapaciteta 50 ležajeva.

Hotel “Kula Damjanova”

Etno selo Komnenovo i Hotel „Kula Damjanova” na Plavskom jezeru su pravo odredište za ljubitelje očuvane prirode i blagorodnog odmora za dušu. U ovom jedinstvenom turistickom etno kompleksu dominiraju neobičan spoj kamena i drveta svojstven ovom planinskom podneblju, drveni nameštaj i oprema iskljucivo od prirodnih materijala, kameni zidovi, kamin, ćilimi, zemljano posuđe, hoklice, čineći autentični ambijent koji vraća u nekadašnji način života predaka i njihovu vekovnu borbu za opstanak na svojim ognjištima.

 

Hotel „Kula Damjanova” Plav ima 85 ležajeva u udobnim dvokrevetnim sobama i apartmanima tradicionalnog stila, opremljenim internetom, kablovskom TV, sefom, kupatiloma sa hidromasažnim kabinama. Hotel Kula Damjanova Plav ima restoran na tri nivoa i terasu sa prekrasnim pogledom na Plavsko jezero, saunu, fudbalski teren. U hotelu Damjanova Kula je konferencijska sala sa 50 mesta, što ga čini idealnim mestom za uspesnu organizaciju brojnih skupova i događaja. Zidano ognjište, unikatan enterijer, sa brojnim autentičnim detaljima, koje možete videti samo u ovom vrhunski lepom kraju severoistočne Crne Gore, učiniće boravak izuzetnim. U hotelu Kula Damjanova u Plavu se služe traditionalni specijaliteti i domaća pića, sto takođe čini boravak nezaboravnim.